Qui Som

El Gremi Artesà de Xurrers de Catalunya, anteriorment anomenat Gremi de Xurrers de Barcelona i Província, va ser fundat l'any 1940.

Actualment és una associació empresarial d'àmbit comunitari que acull a totes les persones dedicades a l'activitat de xurreria, ubicades en qualsevol població de Catalunya.

Aquesta associació empresarial, lliurement constituïda, té com a fins primordials la representació i defensa dels interessos professionals dels seus agremiats.

El Gremi Artesà de Xurrers de Catalunya forma part directa d'entitats empresarials de major àmbit com són el Consell de Gremis de Comerç Serveis i Turisme de Barcelona i de la Confederació de Comerç de Catalunya, així com de la Confederació Espanyola de Comerç i Eurocommerce (la Confederació Europea de Comerç).

Disposem d'un local social, propietat de tots i cadascun dels agremiats, on estan ubicades les oficines gremials, en el qual oferim un ampli ventall de serveis posats a disposició de tots els nostres agremiats, per a la participació activa en la resolució dels problemes que comporta l'exercici d'aquesta activitat, així com la possibilitat d'escollir o ser elegit representant ocupant llocs de decisió.

L'horari de les nostres oficines és de dilluns a divedres de 10:00 a 14:00 hores.GREMI ARTESÀ DE XURRERS DE CATALUNYA
Passeig de Lluís Companys, 4 1-1
08018 Barcelona
Tel. / Fax:  93 309 75 62